top of page

Algemene informatie

Handig PDF document vanuit LICG over de hond

Informatie over de aanschaf

Handig PDF document vanuit LICG over de aanschaf.
Ontwerp zonder titel(4).png
Three Cats Playing

Katten

Algemene informatie

Handig PDF document vanuit LICG over de kat

Informatie over de aanschaf

Handig PDF document vanuit LICG over de aanschaf.

Katten zijn enorm populaire huisdieren die gezelschap, structuur en veel plezier kunnen bieden. Er bestaan heel veel verschillende rassen met elk een eigen karakter, en niet elk ras past bij elke eigenaar en situatie. Wie een kat wil nemen, moet zich vooraf goed oriënteren om te zorgen voor een goede match. Realiseer u dat het hebben van een kat tijd, energie en geld kost en een grote invloed heeft op uw dagelijks leven.

Katten kunnen geweldige huisdieren zijn, maar de beslissing om een kat te nemen is er een om goed over na te denken. Want het hebben van een kat brengt veel consequenties met zich mee:
een kat kost tijd, energie, aandacht en geld, en niet even maar jarenlang. Natuurlijk krijgt u daar ook veel voor terug: een leuke vriend om samen actief te zijn, een reden om naar buiten te gaan,
iemand die altijd blij is u te zien of een knuffel te krijgen. Sta vooraf eens stil bij wat u zich voorstelt bij het hebben van een kat. Welke verwachtingen heeft u, en zijn die realistisch? Hoe fantastisch katten ook kunnen zijn, het blijven katten, met leuke en minder leuke kanten, voordelen en nadelen. Zorg er dus voor dat u een goed beeld krijgt van het leven met een kat, bijvoorbeeld door met andere katteneigenaren te praten.

In de winkel is er een ruim assortiment om u en uw kat te voorzien.

Kom gerust bij ons binnen voor informatie en of advies.

Voor vragen met betrekking tot voeding en evt. medische vragen staan wij voor u klaar.

bottom of page