top of page

Onze verhuur service

In de winkel bieden wij verschillende verhuurservices. Zo verhuren wij denkspellen, benches, maar ook bijvoorbeeld een fietskar. Hieronder leest u de verschillende mogelijkheden.

Denkspellen

Soms is het goed om met de hond braingames te doen. Naast fysieke uitdaging is het voor dieren namelijk ook erg belangrijk om mentaal voldoende uitgedaagd te worden. Dit kan zelfs een hele belangrijke rol spelen in het voorkomen van ongewenst gedrag bij je huisdier.

10 minuten een spel doen staat gelijk aan 30 min wandelen!

In de winkel bieden wij een ruim assortiment voor honden, katten maar ook voor knaagdieren. Voor € 3,- per week kunt u verschillende spellen meenemen en proberen. 

Kom bij ons binnen en vraag één van de personeelsleden

naar de voorwaarden.

huisdieren spel braingame
bench

Een bench is soms nodig voor een korte periode. Verhuizingen, herstel na operatie of voor revalidatie. 

 

De aanschaf van een bench is dan voor die korte periode iets wat men dan snel te duur vindt en dus niet snel zal  aanschaffen. De Bench kan dan eigenlijk juist in deze periodes een uitkomst bieden. Om die reden zijn wij ook benches gaan verhuren in verschillende formaten.

Vanaf € 7.50,- per week zijn de benches te huur.

 

Vraag een van de personeelsleden voor meer informatie.

Benches

Fietskar

Naast spellen en benches hebben wij tegenwoordig ook een fietskar in de verhuur.  Deze fietskar kan gemakkelijk achter de fiets worden gehangen om zo de hond van A naar B te kunnen vervoeren. Ideaal voor bijvoorbeeld de wat oudere hond die mee op vakantie gaat.

De fietskar is makkelijk op te vouwen en bevat reflecterende delen voor wat extra veiligheid. De fietskar is geschikt voor honden tot 45 kg

Vanaf € 10,- per week is de fietskar te huur.

 

Vraag één van de personeelsleden voor meer informatie.

hondenfietskar

Nieuw

bottom of page