top of page

Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark
!! Bestaat al 12.5 jaar !!

Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark willen we onze klanten een geweldige shopervaring bieden, zodat de klant keer op keer met plezier terugkomt naar onze winkel. Daarom geloven we dat ons winkelbeleid eerlijk, helder en transparant hoort te zijn. 

Hoe het ooit begon

Dierenspeciaalzaak Kleverpark bestaat al sinds 1969 in het Kleverpark, maar is sinds 2011 overgenomen door Amanda Beck toen zij 23 jaar oud was. Amanda werkte op dat moment al 5 jaar in een zusterbedrijf. Amanda had altijd al de droom haar eigen dierenspeciaalzaak te hebben. In die 5 jaar heeft ze een aantal keer in het Kleverpark mogen staan om daar de klanten te helpen. Hier stond ze alleen en kon ze al kennis maken met het runnen van een winkel. De overname was na een moeilijke tijd voor het Kleverpark. De toenmalige eigenaar van de winkel in het Kleverpark overleed op een te vroege leeftijd. Er was geen opvolger en de winkel viel weer in handen van de voormalige eigenaar waar Amanda 3 jaar onder gewerkt had. Hij wist dat zij altijd al droomde over een eigen dierenspeciaalzaak en kwam toen met de vraag zou jij deze zaak willen overnemen. Vol goede moed begon ze aan deze reis om de winkel te mogen kopen. Met dank aan haar ouders die dit financieel hebben waargemaakt. In juni 2011 is dit officieel gelukt en kwam op haar eigen verjaardag, haar wens uit.  

Amanda Beck
Dierenspeciaalzaak discus Kleverpark

Onze visie

Als snel kwamen de klanten weer terug en leerde Amanda steeds meer huisdieren en klanten kennen. Na 4 jaar op de Kleverparkweg te hebben mogen draaien groeiden we uit ons jasje. Dit kon niet op een beter moment komen, want verder op in de straat kwam er een pand vrij. Dit pand gaf wel wat uitdagingen vanwege zijn aparte gevel, maar Amanda zou Amanda niet zijn als ze hier geen oplossingen in vond. Haar 5-jarig bestaan vierde ze in haar nieuwe pand op de Van Ostadestraat in het Kleverpark.  In 2021 besloten wij een samenwerking aan te gaan met Discus. Deze zelfstandige franchiseorganisatie kon Amanda versterken op de vlakken waar dit nodig was. Zodoende vandaag de dag werken we aan onze toekomst met nog vele mooie en interessante ideeën.  

Wij willen ons blijven verdiepen in de producten voor huisdieren en in het hebben en houden van huisdieren. Door hier blijvend in te groeien, kunnen wij u als klant betere uitleg geven over de huisdieren die er zijn en meer vertellen over onze openheid in ons fokbeleid.  Dit doen we samen met de kleindier vereniging en fokkersvereniging, maar ook door middel van opleidingen en cursussen en trainingen. Zo willen wij u de dierenspeciaalzaak van de toekomst laten zien. Waar u een dier kan kopen met de juiste informatie en waarbij de genetica van het dier ook een belangrijke rol speelt.  Daarnaast in betrekking tot het welzijn van uw huisdier gaan we ver in het helpen. U verzint het wij doen het. Ook bij gezondheidsklachten bij uw huisdier kunnen wij in samenwerking met uw of onze dierenarts alles er aan doen om uw huisdier te helpen. Wij doen aan bron oplossingen in plaats van symptoom bestrijding.

Huisdieren en kinderen
Hond riem

Maak kennis met het team

Ontdek hier de super krachten die klaar staan voor u in de winkel.Met ons team willen wij U en uw huisdier graag te hulp staan

bottom of page