top of page
Ontwerp zonder titel(4).png
Ontwerp zonder titel(3).png

Honden

Algemene informatie

Handig PDF document vanuit LICG over de hond

Informatie over de aanschaf

Handig PDF document vanuit LICG over de aanschaf.

Honden zijn enorm populaire huisdieren die gezelschap, structuur en veel plezier kunnen bieden. Er bestaan heel veel verschillende rassen met elk een eigen karakter, en niet elk ras past bij elke eigenaar en situatie. Wie een hond wil nemen, moet zich vooraf goed oriënteren om te zorgen voor een goede match. Realiseer u dat het hebben van een hond tijd, energie en geld kost en een grote invloed heeft op uw dagelijks leven.

Honden kunnen geweldige huisdieren zijn, maar de beslissing om een hond te nemen is er een om goed over na te denken. Want het hebben van een hond brengt veel consequenties met zich mee:
een hond kost tijd, energie, aandacht en geld, en niet even maar jarenlang. Natuurlijk krijgt u daar ook veel voor terug: een leuke vriend om samen actief te zijn, een reden om naar buiten te gaan,
iemand die altijd blij is u te zien of een knuffel te krijgen. Sta vooraf eens stil bij wat u zich voorstelt bij het hebben van een hond. Welke verwachtingen heeft u, en zijn die realistisch? Hoe fantastisch honden ook kunnen zijn, het blijven honden, met leuke en minder leuke kanten, voordelen en nadelen. Zorg er dus voor dat u een goed beeld krijgt van het leven met een hond, bijvoorbeeld door met andere hondeneigenaren te praten.

In de winkel is er een ruim assortiment om u te voorzien voor de hond.

Kom gerust bij ons binnen voor informatie en of advies.

Voor vragen met betrekking tot voeding en evt. medische vragen staan wij voor u klaar.

Ook voor informatie over training en opvoeding kunt u bij ons terecht.

Amanda heeft met haar eigen honden getraind tot landelijk niveau gehoorzaamheid GG1 en zij heeft veel ervaring met diverse rassen zoals de Golden Retrievers, Mechelse herders en Pitbull terriërs

bottom of page