top of page
Zoeken

Het opkomende huisdier!

Reptielen: Het opkomende huisdier!

De populariteit van reptielen als huisdier is de laatste jaren enorm gestegen. En dat is niet voor niets! Reptielen zijn fascinerende wezens die met hun unieke verschijning en gedrag een bijzondere toevoeging zijn aan elk huishouden.

Waarom zijn reptielen zo leuk?


  • Uniek en fascinerend: Reptielen zijn er in alle soorten en maten, van kleine gekko's tot meterslange pythons. Elke soort heeft zijn eigen unieke kenmerken en gedragingen, waardoor ze eindeloos fascinerend zijn om te observeren.

  • Relatief onderhoudsarm: In tegenstelling tot honden, katten, konijnen en knaagdieren, vergen reptielen relatief weinig onderhoud. Ze hoeven niet uitgelaten te worden en eten meestal maar één of twee keer per week uitzondering voor de dieren die speciale pap of groente nodig hebben.

  • Lang leve de reptiel!: Reptielen kunnen een lange levensduur hebben, met sommige soorten die wel 20 tot 30 jaar oud kunnen worden. Dit betekent dat je jarenlang plezier kunt hebben van je reptielenvriend.

Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark: Dé specialist in reptielen

Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark in Haarlem hebben we alles wat u nodig heeft om uw reptiel een gezond en gelukkig leven te bieden. We hebben een ruim aanbod terraria, verlichting, voeding en accessoires, en ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om u te adviseren over de beste zorg voor uw reptiel.

Rattenslangen en luipaardgekko's: Onze specialiteit

We zijn gespecialiseerd in de kweek van rattenslangen en luipaardgekko's. Dit betekent dat u bij ons altijd terecht kunt voor gezonde en sterke dieren die met liefde en aandacht zijn grootgebracht.

Kom langs en ontdek de wereld van reptielen!

Bent u nieuwsgierig naar reptielen en wilt u meer weten over het houden van deze bijzondere dieren? Kom dan langs in onze winkel in Haarlem. We helpen u graag op weg met het vinden van de perfecte reptiel voor uw huisdier.

Tot ziens bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark!
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page