top of page

EEN PASSEND VOER VOOR IEDER DIER

Geen enkel dier is hetzelfde, net zoals wij mensen allemaal uniek zijn.

Levensstijl, gezondheid en wensen van ieder dier zijn anders.

Daarom is het ook belangrijk dat ieder dier zijn eigen voeding krijgt  of het nu gaat om droogvoer of vers.

 

Goede basisvoeding met de juiste ingrediënten, soms aangevuld met supplementen ter ondersteuning, is de basis. Het kiezen van de juiste voedingsmiddelen in de juiste hoeveelheden is de kern van gezond eten. Kampt jouw huisdier met aandoeningen waarbij voeding (vermoedelijk) een belangrijke rol speelt? Zoals obesitas (overgewicht) of voedselovergevoeligheid?

Onze eigen voedingsdeskundige zal jouw huisdier hierop onderzoeken om vervolgens een behandelplan op maat op te stellen.

Voedselovergevoeligheidsanalyse (VOA)

Voedselovergevoeligheid komt helaas steeds vaker voor bij huisdieren. Vaak te herkennen aan jeuk, oorontsteking, kale plekken, braken en diarree, maar ook aan minder voor de hand liggende klachten zoals hormonale verstoringen of anaalklierproblemen (vooral bij honden). Middels een VOA in samenwerking met HeelCentrum Doorn gaan we op zoek naar voor welke voedingsmiddelen je dier op dit moment overgevoelig is. Heeft u deze test gedaan dan begeleiding wij u met uw huisdier gratis voor 6 maanden lang! Om zo zeker te zijn dat de klachten verdwijnen en weg blijven!

 

96% van de honden in ons dossier zijn van alle klachten af gekomen. De overige 4% heeft te maken met een allergie door uitwendige invloeden zoals gras/mijten, vlooien etc. hierbij blijven wij ondersteund hulp bieden om de klachten minimaal te houden. Ook zit in die 4% immuunsysteem gerelateerde klachten dit is ook een zoektocht en zijn er vaak alleen ondersteunende oplossingen.

In de winkel werken wij met verschillende merken en hebben wij een breed assortiment waar bijna voor ieder dier wel een voeding op de plank staat.

Huisdierenvoeding
Huisdieren gezond

Kom gerust langs voor advies

voer merken
bottom of page