top of page

Hoe werken wij met onze dieren?
Wij zijn anders!

Wij als dierenliefhebber zijn vaak het eerste contactpunt met klanten als het over het kopen van een huisdier gaat. Wij vinden dat wij het juiste moeten laten zien en zo ook het juiste moeten verkopen. Wij hebben veel ellende gezien in de afgelopen jaren bij groothandels en fokkers die fokken om geld en niet voor welzijn. Ook laten sommige dierenwinkels vaak niet zien hoe je een dier daadwerkelijk moet huisvesten. Zo zijn zij ook meer op de verkoop ingericht en niet op het welzijn.

 

Wij hebben besloten zelf dieren te gaan fokken die wij leuk vinden en veel van kunnen leren

Wij fokken niet op vraag maar wij fokken met een doel. Ook houden wij ons voornamelijk aan de LICG richtlijnen. Op licg.nl kunt u ook alle informatie vinden over het hebben en houden van huisdieren.

Amanda fokte al cavia's met haar zusje toen zij 12 jaar was. Zodoende heeft zij veel geleerd en heeft deze kennis gedeeld met het personeel in de winkel. Mylene onze oud collega fokt al jaren met luipaard gekko's en ook heeft zij deze kennis gedeeld met het personeel. Samen met het hele team hebben we hier nog diersoorten aan toegevoegd en zijn we ons gaan verdiepen in stambomen en genetica.

Wij fokken niet op vraag dat wil zeggen dat wij niet het hele jaar dieren in de verkoop hebben. Wij werken met reserveringslijsten als mensen willen wachten. Bij reptielen is het een ander verhaal. Hier heb je te maken met een kweekseizoen dat begint vaak in april. Wij verwachten dan rond juni dat de eerste eieren uitkomen. Daarna is het pas weer volgend jaar. Dan ook weer oudere diertjes zijn net zo lief en makkelijk tam te maken als jongere dieren. Zo hebben wij ook regelmatig wat dieren die een mooi pensioen te gemoed mogen gaan.

Wilt u meer weten over onze dieren in de winkel komt u dan gerust eens een kijkje bij ons nemen.

Hieronder vind u alle diergroepen waarin wij gespecialiseerd zijn. 

Let op! Wij verkopen in principe alleen dieren op afspraak.

Als het te druk is in de winkel dan kan het voorkomen

dat we een afspraak inplannen.

LICG

Honden

hond

Hoewel wij geen honden verkopen, bieden wij een breed scala aan producten voor jouw geliefde viervoeter. Ontdek hoogwaardig voer, stijlvolle accessoires, comfortabele bedden en leuke speeltjes, zorgvuldig geselecteerd door ons gepassioneerde team. Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark streven we naar het welzijn van jouw hond en geloven we dat ze meer zijn dan huisdieren; ze zijn familie. Geef jouw harige vriend de aandacht en zorg die ze verdienen, of je nu een nieuwe puppy verwelkomt of al jarenlang geniet van het gezelschap van jouw trouwe metgezel. Ontdek ons assortiment en samen zorgen we ervoor dat jouw hond een gezond, gelukkig en actief leven leidt.

Hoewel wij geen katten verkopen, zijn wij dé bestemming voor alles wat jouw katachtige metgezel nodig heeft. Ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwaardig kattenvoer, stijlvolle accessoires, comfortabele kattenmanden en boeiend kattenspeelgoed, zorgvuldig samengesteld door ons toegewijde team. Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark streven we naar het welzijn van jouw kat en begrijpen we dat ze een speciale plaats innemen in jouw huishouden. Of je nu een nieuwe kitten verwelkomt of al jarenlang geniet van het gezelschap van jouw katachtige vriend, wij bieden producten die bijdragen aan een gezond, gelukkig en speels leven. Ontdek ons assortiment en samen zorgen we ervoor dat jouw kat zich geliefd en goed verzorgd voelt.

Kat

Kat

Cavia

Cavia

Bij ons vind je niet alleen een uitgebreid assortiment producten voor jouw cavia, maar ook hoogwaardige cavia's uit onze eigen fok. Als gepassioneerde fokkers en deelnemers aan shows begrijpen we het belang van kwaliteit en zorg voor deze schattige knaagdieren.

 

Ontdek ons selectieve aanbod van gezonde en goed verzorgde cavia's, gefokt met liefde en toewijding. Naast onze fokactiviteiten nemen we deel aan shows, waar we streven naar het tonen van de beste eigenschappen en raskenmerken van onze cavia's.

 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe caviavriend of naar hoogwaardige producten voor jouw huidige metgezel, bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark ben je verzekerd van kwaliteit en expertise. Bezoek onze winkel en ontdek hoe wij, als liefhebbers van cavia's, jouw ervaring met deze fantastische dieren naar een hoger niveau tillen.

Hoewel wij geen konijnen verkopen, zijn wij de ultieme bestemming voor al jouw konijnenbenodigdheden. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardig konijnenvoer, stijlvolle konijnenaccessoires, comfortabele konijnenmanden en boeiend konijnenspeelgoed. Bij Discus Kleverpark begrijpen we dat konijnen bijzondere huisgenoten zijn en streven we naar hun welzijn. Of je nu een nieuw konijntje verwelkomt of al jaren geniet van het gezelschap van jouw pluizige vriend, wij bieden producten die bijdragen aan een gezond, gelukkig en speels leven. Verken ons assortiment en zorg samen met ons dat jouw konijn zich geliefd en goed verzorgd voelt.

Wij adviseren om via kleindiervereniging IJmond & Omstreken een super leuk metgezel te zoeken of via een asiel.

Konijnen

Konijn

Degoe's

degoe

Wij zijn de ideale bestemming voor al jouw degoe-benodigdheden. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardig degoe-voer, speciale accessoires, comfortabele degoe-verblijven en educatief degoe-speelgoed. Bij Discus Kleverpark begrijpen we dat degoes fascinerende en intelligente knaagdieren zijn. Daarom hebben wij ons toegewijd aan educatie en bieden wij een thuis voor opgevangen degoes. Of je nu interesse hebt in het leren over deze bijzondere dieren of overweegt om een degoe een liefdevol thuis te bieden, ons assortiment draagt bij aan een gezond, gelukkig en leerzaam leven voor deze unieke huisgenoten. Verken ons aanbod en draag bij aan het welzijn van degoes, zodat zij zich gewaardeerd en goed verzorgd voelen. 

Kom bij ons kennis maken met onze degoe's

Naast ons uitgebreide assortiment producten voor muizen, bieden wij met trots ook muizen uit onze eigen fok. Als enthousiaste fokkers begrijpen we het belang van gezondheid, temperament en liefdevolle zorg voor deze kleine knaagdieren.

Ontdek ons zorgvuldig samengestelde aanbod van gezonde en goed gesocialiseerde muizen, gefokt met toewijding en passie. Onze muizen zijn niet alleen huisdieren; het zijn deelgenoten in ons liefdevolle fokprogramma.

 

Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark ben je verzekerd van muizen van hoge kwaliteit en de expertise van onze fokkers. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe muizenvriend of naar hoogwaardige producten voor jouw huidige metgezellen, wij bieden een complete ervaring voor muizenliefhebbers. Bezoek onze winkel en ontdek de zorg en toewijding waarmee wij muizen fokken en verzorgen.

Muizen

Muis

Hamsters

Hamster

Naast ons diverse assortiment producten voor hamsters, zijn wij ook verheugd om hamsters uit onze eigen fok aan te bieden. Als toegewijde fokkers begrijpen we het belang van gezondheid, vriendelijkheid en liefdevolle verzorging voor deze kleine knaagdieren.

 

Ontdek ons zorgvuldig samengestelde aanbod van gezonde en goed gesocialiseerde hamsters, gefokt met passie en aandacht voor detail. Onze hamsters zijn niet alleen huisdieren; ze maken deel uit van ons hartelijke fokprogramma.

Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark ben je verzekerd van hamsters van hoge kwaliteit en profiteer je van de expertise van onze fokkers. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hamstervriend of naar hoogwaardige producten voor jouw huidige metgezellen, wij bieden een complete ervaring voor hamsterliefhebbers. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de zorg en toewijding waarmee wij hamsters fokken en verzorgen.

Binnen ons gevarieerde assortiment producten voor gerbils zijn we eveneens verheugd om gerbils uit onze eigen fok aan te bieden. Als toegewijde fokkers begrijpen we het cruciale belang van gezondheid, vriendelijkheid en liefdevolle verzorging voor deze boeiende kleine knaagdieren.

Ontdek ons met zorg samengestelde aanbod van gezonde en goed gesocialiseerde gerbils, gefokt met passie en aandacht voor elk detail. Onze gerbils zijn meer dan alleen huisdieren; ze zijn een integraal onderdeel van ons hartelijke fokprogramma.

 

Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark ben je verzekerd van gerbils van hoge kwaliteit en kun je profiteren van de expertise van onze toegewijde fokkers. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe gerbilvriend of naar hoogwaardige producten voor jouw huidige metgezellen, wij bieden een complete ervaring voor gerbilliefhebbers. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de zorg en toewijding waarmee wij gerbils fokken en verzorgen.

Gerbils

gerbil

Axolotl

axolotl

Binnen ons uitgebreide assortiment voor axolotls bieden we hoogwaardige producten voor deze fascinerende wezens. Ook hebben wij regelmatig er een paar te koop, We zijn trots op de zorgvuldig geselecteerde items die wij aanbieden voor het welzijn van deze unieke amfibieën.

Ontdek ons assortiment met zorg samengestelde producten, variërend van voeding tot leefomgeving en accessoires, allemaal met het oog op het creëren van een gezonde en stimulerende leefomgeving voor jouw axolotl. Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark begrijpen we dat axolotls specifieke behoeften hebben, en we streven ernaar om de juiste producten te bieden die bijdragen aan hun welzijn.

Of je nu een ervaren axolotl-eigenaar bent of net begint aan het avontuur van het houden van deze bijzondere dieren, bij ons vind je de nodige producten en deskundig advies om voor jouw axolotl te zorgen. Bezoek onze winkel en ontdek hoe wij, als liefhebbers van axolotls, jouw ervaring met deze intrigerende dieren verrijken.

Binnen ons gevarieerde assortiment voor kikkers en padden bieden we een uitgebreide selectie hoogwaardige producten voor deze boeiende amfibieën. Hoewel we geen kikkers en padden fokken, zijn we trots op de zorgvuldig geselecteerde items die wij aanbieden voor het welzijn van deze unieke dieren. Wij hebben regelmatig deze prachtige dieren zitten die wij kopen bij goed geselecteerde fokkers.

Ontdek ons assortiment met zorg samengestelde producten, variërend van voeding tot terrariuminrichting en accessoires, allemaal met het doel om een gezonde en stimulerende leefomgeving te bieden voor jouw kikkers en padden. Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark begrijpen we dat deze amfibieën specifieke behoeften hebben, en we streven ernaar om de juiste producten te bieden die bijdragen aan hun welzijn.

Of je nu een ervaren eigenaar bent van kikkers en padden of net begint aan het avontuur van het houden van deze intrigerende dieren, bij ons vind je de nodige producten en deskundig advies om voor jouw kikkers en padden te zorgen. Bezoek onze winkel en ontdek hoe wij, als liefhebbers van amfibieën, jouw ervaring met deze fascinerende wezens verrijken.

Kikkers & pad

Reuzepad

Vogelspinnen & Springspinnen

Vogelspin

Binnen ons diverse assortiment voor vogels en springspinnen bieden we een uitgebreide selectie hoogwaardige producten voor deze fascinerende dieren. Hoewel we geen vogel en springspinnen fokken, zijn we trots op de zorgvuldig geselecteerde items die wij aanbieden voor het welzijn van deze unieke wezens. Ons assortiment omvat regelmatig prachtige vogel en springspinnen, verkregen van gerenommeerde fokkers.

Ontdek ons zorgvuldig samengestelde assortiment producten, variërend van voeding tot kooi-inrichting en accessoires, allemaal met als doel een gezonde en stimulerende leefomgeving te bieden voor jouw gevleugelde vrienden en kriebelende springers. Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark begrijpen we dat vogels en springspinnen specifieke behoeften hebben, en we streven ernaar om de juiste producten te bieden die bijdragen aan hun welzijn.

Of je nu een ervaren eigenaar bent van vogels en springspinnen of net begint aan het avontuur van het houden van deze intrigerende dieren, bij ons vind je de nodige producten en deskundig advies om voor jouw gevederde vrienden en springers te zorgen. Bezoek onze winkel en ontdek hoe wij, als liefhebbers van deze bijzondere dieren, jouw ervaring met vogels en springspinnen verrijken.

Wij zijn verheugd om je voor te stellen aan onze prachtige luipaardgekko's, die met zorg en toewijding worden gefokt en verkocht. Als gepassioneerde fokkers begrijpen we het belang van gezondheid, vriendelijkheid en liefdevolle verzorging voor deze unieke reptielen.

Ontdek ons zorgvuldig samengestelde aanbod van gezonde en goed gesocialiseerde luipaardgekko's, gefokt met passie en aandacht voor detail. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je reptielenfamilie of naar hoogwaardige producten voor jouw huidige metgezellen, bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark bieden we een complete ervaring voor luipaardgekko-liefhebbers.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze luipaardgekko's en delen graag onze expertise als fokkers met jou. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de zorg en toewijding waarmee wij luipaardgekko's fokken en verzorgen, en vind de perfecte aanvulling op jouw reptielenhuishouden.

Luipaard gekko's

Luipaard gekko

Wimper gekko's

Wimper gekko

We zijn verheugd om onze prachtige wimpergekko's aan te bieden, die met toewijding en expertise worden gefokt en verkocht. Als enthousiaste fokkers begrijpen we het cruciale belang van gezondheid, vriendelijkheid en liefdevolle verzorging voor deze unieke reptielen.

Ontdek ons zorgvuldig samengestelde aanbod van gezonde en goed gesocialiseerde wimpergekko's, gefokt met passie en aandacht voor detail. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je reptielenverzameling of naar hoogwaardige producten voor jouw huidige metgezellen, bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark bieden we een complete ervaring voor wimpergekko-liefhebbers.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze wimpergekko's en delen graag onze kennis als fokkers met jou. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de zorg en toewijding waarmee wij wimpergekko's fokken en verzorgen, en vind de perfecte aanvulling voor jouw reptielenhuishouden.

Wij zijn verheugd om je voor te stellen aan onze indrukwekkende koningspythons, 

Ontdek ons zorgvuldig samengestelde aanbod van gezonde en goed gesocialiseerde koningspythons.. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je reptielenverzameling of naar hoogwaardige producten voor jouw huidige metgezellen, bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark bieden we een complete ervaring voor koningspython-liefhebbers.

 

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze koningspythons en delen graag onze kennis als specialist met jou. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de zorg en toewijding waarmee wij koningspythons fokken en verzorgen, en vind de perfecte aanvulling voor jouw reptielenhuishouden.

Pythons

python

Rattenslangen

rattenslang

Wij stellen met trots onze prachtige rattenslangen aan je voor, die met zorg en toewijding worden gefokt en verkocht. Als gepassioneerde fokkers begrijpen we het essentiële belang van gezondheid, vriendelijkheid en liefdevolle verzorging voor deze unieke reptielen.

Ontdek ons zorgvuldig samengestelde aanbod van gezonde en goed gesocialiseerde rattenslangen, gefokt met passie en aandacht voor detail. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je reptielenverzameling of naar hoogwaardige producten voor jouw huidige metgezellen, bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark bieden we een complete ervaring voor rattenslang-liefhebbers.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze rattenslangen en delen graag onze kennis als fokkers met jou. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de zorg en toewijding waarmee wij rattenslangen fokken en verzorgen, en vind de perfecte aanvulling voor jouw reptielenhuishouden.

Hoewel wij zelf geen wandelende takken fokken, zijn we verheugd om je een zorgvuldig samengesteld assortiment aan te bieden dat we betrekken van gerenommeerde fokkers. Als toegewijde liefhebbers begrijpen we het belang van gezondheid, vriendelijkheid en liefdevolle verzorging voor deze unieke insecten

.

Ontdek ons uitgebreide aanbod van wandelende takken, zorgvuldig ingekocht bij geselecteerde fokkers die dezelfde passie en toewijding delen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitbreiding van je insectencollectie of naar hoogwaardige producten voor jouw huidige kriebelende metgezellen, bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark bieden we een complete ervaring voor wandelende takken-liefhebbers.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze wandelende takken en delen graag onze expertise als liefhebbers met jou. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek de zorg en toewijding waarmee wij wandelende takken betrekken, en vind de perfecte aanvulling voor jouw insectenverzameling.

Wandelendetakken

Wandelende takken

Buitenvogels

Buitenvogel

Ons aanbod strekt zich uit tot de levendige wereld van buitenvogels. Hoewel wij natuurlijk geen buitenvogels fokken, zijn wij jouw betrouwbare bron voor hoogwaardige vogelproducten en accessoires.

Ontdek ons assortiment met zorg samengestelde producten, variërend van voeding tot nestkasten en voederhuisjes, alles ontworpen om een gezonde en gastvrije omgeving te bieden voor buitenvogels in jouw tuin. Bij Dierenspeciaalzaak Discus Kleverpark begrijpen we het belang van het bevorderen van een levendige vogelpopulatie en streven we ernaar om jou te voorzien van de juiste middelen om voor deze gevederde bezoekers te zorgen.

Of je nu een ervaren vogelliefhebber bent of pas begint met het verwelkomen van buitenvogels in je leefomgeving, bij ons vind je de nodige producten en deskundig advies om een harmonieus en gevarieerd vogelleven in jouw tuin te ondersteunen. Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek hoe wij, als enthousiaste vogelliefhebbers, jouw ervaring met buitenvogels verrijken.

bottom of page